Laatste dag gewerkt!!
Door: Tity en Frouwkje
09 Juni 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Hey allemaal!!
Thnx weer voor al jullie leuke reactie's, we vinden het elke keer weer fantastisch om dit te lezen!
Het einde is nu echt in zicht.. Kijken dr naar uit om iedereen weer te zien!!
We hebben zoveel te vertellen, het meeste hebben jullie natuurlijk hier allemaal al kunnen lezen, maar er blijft nog genoeg over hoor!!
En alle foto's en video's natuurlijk!! :D
Deze week voor het laatst gewerkt, erg raar hoor!
Je bent na een half jaar echt helemaal gewend op de afdeling!
Deze week hebben we ook beide onze eindevaluatie gehad..
Allebei hebben we onze stage afgerond met een "exellent"!!
Perfect gewoon, we zijn hier natuurlijk allebei erg trots op. 8)
Vandaag hebben we onze laatste werkdag gehad op de afdeling.
We hadden allebei taarten meegenomen voor de collega's en een leuk bloemstukje met een paar Hollandse klompjes natuurlijk. :D
Frouwkje heeft deze week afscheid van al haar collega's en kinderen genomen.
Het voelde erg vreemd, omdat je weet dat je ze waarschijnlijk nooit meer zult zien!!
Tity heeft nog geen afscheid genomen op de afdeling, we zijn dinsdag nog uitgenodigt voor een officieel afscheid op Tity haar afdeling. :)
We zijn benieuwd..
Morgenochtend vertrekken we (in onze beetle 8) ) naar Hermanus!
We gaan de hele dag heerlijk dit plaatsje bekijken en hopen natuurlijk walvissen te zien!!
We hebben super veel zin om heerlijk nog even een paar dagen weg te zijn uit de residence..
Hopelijk zit het weer wat mee en blijft het droog..
Liefs van de Afrikaantjes!! 8)
Het einde is nu echt in zicht.. Kijken dr naar uit om iedereen weer te zien!!
En alle foto's en video's natuurlijk!! :D
Deze week voor het laatst gewerkt, erg raar hoor!
Je bent na een half jaar echt helemaal gewend op de afdeling!
Deze week hebben we ook beide onze eindevaluatie gehad..
Allebei hebben we onze stage afgerond met een "exellent"!!
Perfect gewoon, we zijn hier natuurlijk allebei erg trots op. 8)
Vandaag hebben we onze laatste werkdag gehad op de afdeling.
Frouwkje heeft deze week afscheid van al haar collega's en kinderen genomen.
We zijn benieuwd..
Morgenochtend vertrekken we (in onze beetle 8) ) naar Hermanus!
Hopelijk zit het weer wat mee en blijft het droog..
Liefs van de Afrikaantjes!! 8)
09 Juni 2005 - 13:38
Froukje Prins:
He Dames,
Nog veel plezier de laatste week. En alvast een goede reis terug. -
09 Juni 2005 - 20:59
Fam. R. Sangers:
Nog heel veel plezier bij de walvissen enz. En nog een paar gezellige dagen daar! En ook namens ons, alvast een goede reis terug!
Groetjes, Roel, Griet, Sije en Alie -
10 Juni 2005 - 09:16
Tess:
Heej Meissies!
Nog even en dan zijn ook jullie weer veilig terug, heb er zin in al jullie verhalen te horen en bruine koppie´s weer te zien! We moeten nog heeel even geduld hebben! Pas goed op elkaar ook aan het einde en natuurlijk een hele goede reis terug... Denk aan jullie, Liefs en knuffel uit Duitsland Tess -
10 Juni 2005 - 19:44
Jellie:
Hallo Dames hoop dat jullie nog een paar gezellige dagen hebben en een hele goeie terug reis wat zijn jullie een ervaring rijker dit kan jullie niemand meer afnemen nou tot ziens het is nu aftellen Groetjes Ulbe Jellie en de kids het gaat jullie goed en we hebben genoten van alle berichten heel erg leuk -
11 Juni 2005 - 08:22
Jantine:
Hej famkes... ;)
Gefeliciteerd met jullie excellent!!! Echt goed, had ook niet anders van jullie verwacht...
Dus jullie laatste werkdag al gehad, lekker gevoel he?! Maar ja, begrijp wel, dat het voor jullie een dubbel gevoel is.
Ik vond het erg leuk om jullie berichtjes te lezen, en de foto's te bekijken. Dat ga ik wel missen hoor... :) Maar dan kunnen we gelukkig weer in real life praten, nog leuker!
Meiden, heel veel plezier de laatste dagen en een hele goeie reis terug!!!
Dikke tut en kroep Jantine -
11 Juni 2005 - 15:05
Nelleke:
Hey, eindelijk is het dan bijna 16 juni:D. Nog veel plezier dit weekend en wou jullie nog even een goede terug reis wensen.
heel veel liefs van mij. -
12 Juni 2005 - 10:36
Evelien:
Geniet van jullie laatste dagen in prachtig Afrika..
Liefs,
Eef (heb echt heimwee naar Lesotho) -
12 Juni 2005 - 19:00
Wybren,sybrecht,melle En Gerbina:
Hoi froulju, ús lêtste berjochtsje is net oankaam mar wy kinne jim aanst wer yn't echt sjen. Wat sil it foar jim aanst ek wer wennen wêze, lit jim earst mar lekker troch elkenien ferwenne. Noch in pear hearlike dagen en in goede reis nei hûs tawinske.
Groetnis en oant sjen Prinsen Eastermar -
13 Juni 2005 - 10:35
Sonja:
Echt aftellen nu..
tegenstrijdige gevoelens waarschijnlijk...maaar...
oost west thuis best... neem dat nou maar van mij aan.
Nog heel veel genieten deze laatste dagen en tot ziens!!!
goede vlucht toegewenst alvast..en je een beetje gedragen daar op schiphol als je aankomt..
Groeten van O&S en kids