Arrival in Cape Town
Door: Tity en Frouwkje
10 December 2004 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Nou we zijn veilig aangekomen na een lange vlucht.We hadden een uur vertraging, maar gister om 2 uur waren we in Kaapstad in onze flat.
Vanmorgen om 7 uur werden we alweer gewekt door onze "houseworker".. jah jah die hebben wij :P
Zij kwam onze sleutel brengen, want ze waren vergeten dat we gister al kwamen, we zijn toen door de security in onze kamer gebracht..
Maar we hebben nog ff lekker uitgeslapen tot een uur of 10, waren echt super moe.
Vanmorgen werden we dus weer heerlijk uitgerust wakker, lekker met het zonnetje op de ramen. Met uitzicht op de tafelberg, oh fantastisch hier..
Daarna al onze spullen opgeruimd, oh wat hadden wij veel mee, te veel, kregen nog een boete op schiphol voor te veel bagage.
We hebben zijn net terug van de supermarkt, ff wat eten gehaald. Miss Abrahams is met ons meegeweest, erg aardige vrouw. De mensen zijn hier allemaal erg vriendelijk.
We mochten nu heel ff op internet, maar op dit moment maar 1 computer die het doet.... Msn wil ook nog niet..
Weekends mogen we niet bij de computers, maar gaan zo ff proberen of ze een uitzondering voor ons willen maken ;)
Hope so!!
Gaan zo nog ff heerlijk op ons balkon van het zonnetje genieten.. Het is echt geweldig weer, 30 graden!!
We denken aan jullie allemaal..
Maar gaan er hier zeker een fantastische tijd van maken..
Liefs Tity en Frouwkje.
10 December 2004 - 14:12
Alie Prins:
Ben blij dat jullie heelhuids zijn aangekomen, geniet van alles om jullie heen en veel succes met alles.
Groetjes en kusjes -
10 December 2004 - 15:07
Ineke:
leuk dat je aan gekomen bent -
10 December 2004 - 15:13
Ineke:
hoi frouwkje en tity hoe is het nu lekker geslapen wat heb je in het vliegtuig gedaan al weg geweest -
10 December 2004 - 15:44
Michel:
hey hey, fijn dat jullie goed zijn aangekomen. hoop dat je msn het snel doet :) kussie -
10 December 2004 - 15:48
Fardau:
hey meiden!
Fijn dat jullie veilig zijn overgekomen. De eerste indrukken klinken goed.
Succes straks de eerste dagen op stage.
Kusje Far.. -
10 December 2004 - 17:09
Alyn:
He meiden!
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn! succes de komende tijd en doe ze de groetjes van mij (en ook van Elizabeth) in het ziekenhuis.
groetjes Alyn -
10 December 2004 - 18:45
Tetje:
Hey meiden,
Wat mooi dat jullie goed zijn aangekomen! En geniet nog maar dit weekend.
Kusjes Tetje (K)(K)(K) -
10 December 2004 - 21:54
Elizabeth:
Hey meiden,
Ik wil jullie even heel veel succes wensen voor de aankomende week. Zet hem op, het zal eerst wel even wennen zijn maar dat komt allemaal goed.
Ben wel jaloers op jullie hoor. Zou er ook wel weer naar toe willen.
Doe ze de groetjes daar van ons! -
11 December 2004 - 09:15
Heit En Mem Prins:
Wij zijn hartstikke blij dat jullie veilig zijn overgekomen. Het geeft ons een gerust gevoel dat de eerste indruk zeer goed is. Lekker weertje daar, terwijl het hier erg koud is. Het zal hard werken worden, maar geniet er ook van. Heit en Mem -
11 December 2004 - 10:17
Marieke En Tietie:
Hey meiden, super dat jullie veilig zijn aangekomen.. Het klinkt er erg fantastisch.. Heel veel succes meiden.. And we keep in touch.. Groetjes en een Dikke tuuut Mar&Tt -
11 December 2004 - 12:57
Jacoba:
Hey meiden, echt super dat jullie het daar zo mooi hebben en dat jullie veilig zijn aangekomen! Veel plezier en geniet er lekker van!!
liefs -
11 December 2004 - 13:19
Jantine:
Heeeej famkes,
Ben blij dat jullie veilig zijn aangekomen en dat alles goed lijkt..
Dus 30 graden, dat wordt bakken ofnie?! lekker hoor!! :)
Maar veel succes met de stage, ben ook benieuwd hoe het in het ziekenhuis is...
Lekker genieten daaro!!!
Kroepke Jantine -
11 December 2004 - 16:26
Ambulancedienst GGD Den Haag:
mooi dat jullie zijn aangekomen en de eerste indrukken zijn dus perfect.
Hebben jullie stukje op onze site staan en maken van jullie berichten wel een korte samenvatting.
We willen jullie veel plezier wensen bij de eerste dagen in Kaapstad en zullen jullie snel weer schrijven. Hoe ons maar lekker op de hoogte.
Namens The Dutch Paramedics
Eric de Haan -
11 December 2004 - 17:38
hij frouwkje ;ekker weer daar -
11 December 2004 - 19:35
Papa En Mama:
We zijn blij dat jullie veilig zijn aangekomen.Fijn dat jullie het daar zo naar de zin hebben.Geniet ervan en maak er een fijne tijd van. We denken veel aan jullie. veel liefs papa en mama. -
11 December 2004 - 19:47
Nelleke:
Heyzzz. Ben blij dat jullie heelhuids zijn aangekomen, duurde zeker wel lang de reis. Dus het is er lekker 30 graden wat een verschil met hier.Heel veel succes met de eerste stage dagen en geniet ervan. veel liefs van mij. -
12 December 2004 - 15:55
Sippie:
Heey meiden!! wat leuk om wat van jullie te horen, hoe jullie et daar hebben enzo.. Tis hier lekker koud weer haha..Ik heb mijn eerste week stage ook alweer gehad en heb een erg leuke afdeling! Nou heel veel succes daar en ik zal de site zeker weten in de gaten houden! Maak er samen een mooie en onvergetelijke tijd van!!
Liefs Sippie -
12 December 2004 - 16:26
hey hoe is het (6) -
12 December 2004 - 17:35
Ineke Prins:
hey hoe is het daar met mij is het goed hoor -
12 December 2004 - 19:50
Antoinet, Damaris En Christiane:
he meiden veel succes morgen met jullie stage! tenminste ik neem aan dat jullie morgen ook beginnen? tot horens veel liefs ons -
12 December 2004 - 20:38
Hendrik Lutske Josanne:
Wij zijn erg blij te zien dat jullie goed zijn overgekomen. Wij wensenjullie heel veel succes daar en maak er een onvergetelijke tijd van. -
12 December 2004 - 21:49
Hermen:
Mooi dat jullie gezond aangekomen zijn.
Lekker warm weer dus!!
Nou en nu maar afwachten hoe het werk deze eerste week bevalt.
Veel succes deze week.
Groetjes Hermen -
13 December 2004 - 21:35
Hey Meiden:
Hoop dat jullie t naar jullie zin hebben. Het ga jullie goed, ben benieuwd naar jullie verhalen... En k mis je nu al frouwk... veel liefs van Janke -
15 December 2004 - 20:22
Berber:
Hoi ladys,
eindelijk jullie site gevonden,is er ook een plekje voor mij over?het is volgens mij geweldig daar,geniet ervan,vanaf de prunus heel veel groetjes