3de week alweer voorbij!!!
Door: Tity en Frouwkje
31 December 2004 | Zuid-Afrika, Kaapstad
hier weer een berichtje van ons......hebben weer de sleutel voor het internetcafe gekregen voor het hele weekend:)
Alles goed hier, weer is inmiddels weer super, gister hele dag regen en wolken gezien:S
Dindag hebben we onze auto opgehaald:)....erg leuk en handig.
Gelijk de verzekering en de wegenbelasting geregeld dus dat is allemaal klaar.
Een verzekering is hier trouwens niet eens verplicht.
Woensdag en donderdag gewerkt, was weer erg leuk en leerzaam.
We mogen al erg veel zelf doen, Frouwkje is al aan het nierspoelen en Tity doet de iv-ronde al bijna zelfstandig, erg leuk om die verantwoordelijk te krijgen.
Donderdagavond zijn we met een collega van Frouwkje naar een paar pubs geweest, ze liet ons de pubs zien waar zij vaak komt.
Hier komen ook veel studenten dus dat is wel leuk maar we zullen er niet met z'n tweetjes naartoe want de buurt is niet zo super veilig.
Vanmorgen om 7 uur ging de wekker alweer:(
.....we hadden afgesproken dat we om half 8 de sleutel van het internetcafe op zouden halen bij een of andere hoge baas hier.
Zaten we daar met onze ogen half open en die man maar praten.....maar hij doet wel ontzettend veel voor ons.
We zullen nu uit eten en vuurwerk kijken vanaf Robben Island.....zin in.:)
Maar we zullen iedereen vanavond wel erg missen:S.....we zullen aan jullie denken.
Oh ja en Tity haar yahoo e-mail werkt niet goed dus heeft ze een nieuwe aangemaakt dit is: susannadegroot@yahoo.com
In de hoop dat het nu wel goed gaat.
Iedereen een hele goede jaarwisseling toegewenst en maak er een geweldige avond van.:)
Liefs vanuit Afrika:)
31 December 2004 - 17:45
Heit En Mem Prins:
Hey meiden,
Leuk weer een nieuw bericht van jullie te ontvangen. Fantastisch dat alles zo goed gaat. Het zal vanavond zeker anders zijn zonder jullie. Goede jaarwisseling toegewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar 2005. Veel liefs van heit en mem -
31 December 2004 - 19:30
Petra:
lieve Tity,
eindelijk kan ik nu op deze manier met je communiceren,want ik (wij) zijn nu bij papa en mama ! Op mijn werk heb ik vaak geprobeerd om je te mailen, maar het mcl accepteerde het denk ik niet, jammer maar helaas. Gelukkig heb je wel al post ontvangen. Dat is toch wel erg fijn. Maar dit gaat toch wat sneller. Met ons gaat alles ok.Rudmer: ben naar de bios geweest naar pluk van de petteflet,met papa en mama. Dat was erg leuk. ik mis je hier wel!!!!kusje.
nou goed uiteinde en een spetterend begin van 2005!!!!kusss petra -
31 December 2004 - 22:45
Familie D. Bijlstra:
Hoi Frouwkje en Tity!
Wij wensen jullie vanuit (het natte) Westergeest een heel erg gelukkig 2005 en nog veel succes in de komende maanden!
Groeten Durk, Jannie, Foruwkje, Riemkje, Harmen en Jacob (en aanhang)
P.S. Hadden jullie ook een witte kerst??? -
01 Januari 2005 - 12:38
Roel, Griet, Alie, Sije:
Lokkich nijjier fan us allegear! groetnis ut Twizelerheide -
01 Januari 2005 - 15:04
The Dutch Paramedics:
Namens de teamleden van de ambulancedienst GGD Den Haag en alle overige medewerkers wensen wij jullie een gezond en leerzaam 2005.
We begrijpen dat jullie straks er ook nog met de auto op uit gaan dus dan wordt er nog meer ontdekt in de omgeving van Kaapstad.
Heel veel plezier en tot over een kleine 3 maanden.
Dennis, Anjo, Edwin, Fred en Eric -
01 Januari 2005 - 16:19
Annemieke:
Hallo Tity en Frouwkje
Alle goeds voor 2005 en maak er een prachtige stage van. Goed dat jullie wel een verzekering hebben want het kan ook wel eens zo zijn dat buitenlanders dat wel moeten maar zeker weet ik dat niet in ieder geval lijkt het mij heel goed dat jullie wel verzekerd zijn. Het staat mij vaag bij dat wij 4 jaar geleden wel verplicht een verzekering hadden. Eerste ritje is inmiddels vast al gemaakt, spannend links rijden!
Groetjes! -
01 Januari 2005 - 19:57
Femke:
hey meid! een hele gelukkige en gezonde en lerzamm 2205 en het is lang zo leuk niet zonder jou hier in oudwoude!! ik mis je!!! oja ik heb een eigen paard!!! als je weer terug bent gaan we smanen erop rijden goed?! het is een wit paard:)
veel liefs
je vriendinnetje....
duizendxxxxx.....
doeg doeg... -
01 Januari 2005 - 19:58
Femke:
sorry voor de typ fouten:(
hahahaha -
02 Januari 2005 - 09:43
Jilles En Alie En Kids:
Frouwkje en tity,
wij wensen jullie een gezond en gelukkig 2005!!!! -
03 Januari 2005 - 21:04
Janke:
heey,
gelukkig nieuwjaar!! Mis je meid, mail je volgende week wel weer effe okej.
Veel liefs Janke