Ons vierde weekend!! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van tityandfrouwkje - WaarBenJij.nu Ons vierde weekend!! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van tityandfrouwkje - WaarBenJij.nu

Ons vierde weekend!!

Door: Tity en Frouwkje

Blijf op de hoogte en volg

02 Januari 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hey allemaal,

weer ff een berichtje vanuit Capetown...

IEDEREEN EEN GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR TOEGEWENST!!!!

Oh de weken vliegen voorbij hier, we hebben het nog steeds geweldig naar ons zin.
Heimwee hebben we nog steeds niet.... nog steeds veel te druk denk ik :)

Vrijdagmiddag hebben ze een nieuw slot op onze deur gezet, want we hadden dinsdagnacht onverwacht bezoek. Heel erg vreemd want we hadden de deur goed op slot gedaan. Er moet dus iemand zijn geweest met een masterkey. Erg vreemd, we waren wel een beetje bang hoor.... :(
Iedereen is hier erg lief, dus alles is nu weer goed geregeld gelukkig!!

Vrijdagavond zijn we heerlijk uiteten geweest bij een leuk restaurant bij het blauwbergstrand.. We konden hiervandaan om 12 uur het vuurwerk boven kaapstad heel erg mooi zien. We dachten ook dat er vuurwerk vanaf Robbenisland zou komen, maar niets gezien....
Daarna hebben we nog wel een paar uur gebeld met iedereen. Echt super leuk om even met iedereen te spreken. Doet ons zo goed!! :)

Zaterdagavond zijn we naar Damaris, Christiane en Antoinet geweest. Deze meiden zijn ook van onze school. Zij lopen voor een half jaar stage in het Tijgerberg ziekenhuis ook in Kaapstad.
We zijn heerlijk uiteten geweest in Spier. Dit is een heel groot picknickpark, met een erg leuk restaurant. Hier hadden ze een lopend buffet, met heerlijk eten allemaal.
Ook was er een live bandje met echte Afrikaanse muziek..
We hebben echt een geweldig leuke avond gehad. We hebben direct over twee weken weer wat met hun afgesproken, zodat zij ook even kunnen zien waar wij wonen.

Vandaag gaan we even bezig met school, als de computers het blijven doen. Internet werkt soms niet helemaal goed.. Erg frustrerend!! :)

We hopen dat we deze week onze wachtwoorden krijgen voor de computers in de libary van het ziekenhuis. Dan kunnen we ook weer mailtjes ontvangen en versturen!!

Volgende week zullen we even een uitgebreid verslag schrijven over het ziekenhuis, anders denken jullie dat we hier alleen maar feesten en eten.. :)

Heel veel liefs van ons!!

• 02 Januari 2005 - 13:51

Annemieke:

ook voor jullie beiden alle beste wensen voor 2005. Fijn dat jullie een goede jaarwisseling gehad hebben en alles nog steeds naar jullie zin is. Nare ervaring z'n "inbreker"! Kan me voorstellen dat jullie met z'n 5en heel wat afgekletst hebben. Lijkt me ok enig een paar medeleerlingen in de buurt waar je eens wat samen mee kunt doen en weer eens wat andere "praat"hebt. Groetjes!

• 02 Januari 2005 - 18:27

Lutske:

He Meiden
    Eerst een gelukkig nieuw jaar.
    Het is geweldig om over jullie te lezen.
    Ook de foto's zijn erg leuk om te bekijken en zo een nog betere indruk te krijgen van hoe jullie daar leven.
    De Douche en auto zijn in een woord geweldig!!!
    Het wees kindje kun je wel in je koffer mee nemen, ik zal er goed voor zorgen.
    Meiden wensen jullie nog veel leuke en spannende momenten toe.
    Groetjes Hendrik, Lutske, Josanne

• 03 Januari 2005 - 10:17

Sonja:

nurses, een heeeeel gelukkig en gezond 2005 toegewenst daar in afrika.
    leuke foto's en een te gekke car!!
    fijn om te zien dat het jullie goed gaat..
    tot schrijvens!

• 03 Januari 2005 - 15:19

Jan Saskia En Kids:

een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst uit westergeest.geweldig dat het zo goed gaat met jullie.veel plezier en tot een volgende keer.

• 03 Januari 2005 - 18:00

Damaris:

He meiden! Ik vond het ook heel gezellig om weer ff lekker bij te kletsen. Veel werkplezier deze week en tot over 2 weken! liefs damaris

• 03 Januari 2005 - 18:26

Alie Prins En Familie:

Hoi Frouwkje en Tity, de alerbeste wensen voor het nieuwe jaar, jullie zijn al aardig ingeburgerd als ik alles zo lees, wat fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben, we wensen jullie nog een goede tijd toe, groetjes en xxx-jes vanuit de Pomp

• 04 Januari 2005 - 15:27

Frouwkje:

'Inbrekers'.. klinkt eng..Maar verder hebben jullie het erg 'nei t sin' lees ik. Leuk hoor! Ik hoop dat jullie nog veel meer plezier gaan hebben de komende maanden. Enneeeh..moet er ook gewerkt worden??
    Greeeeeeeetzzzzzzzzzzz Frouwkje