6de weekend!!! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van tityandfrouwkje - WaarBenJij.nu 6de weekend!!! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van tityandfrouwkje - WaarBenJij.nu

6de weekend!!!

Door: Tity en Frouwkje

Blijf op de hoogte en volg

17 Januari 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hallo allemaal,

ons 6de weekend alweer om, gaat zo ongelofelijk snel.....gelukkig maar, geen tijd voor heimwee.:)
We hebben een erg druk weekend gehad.
Vrijdag avond zijn we met z\'n tweetjes naar het Grand West Casino geweest, eerst lekker pizza gegeten en daarna nog naar een club in het casino geweest.
Was erg gezellig, eindelijk weer eens met z\'n tweeen weg, even geen engels hoeven te praten.:D

Zaterdagochtend zouden we uitslapen maar om 8 uur belde Oscar ons wakker met de vraag of wij ook naar de training toe gingen.
Omdat wij vrijdag al geweest waren sliepen we liever uit en zeiden dat tegen hem.
Om 10 uur belde hij weer of we toch echt niet konden komen, nu we toch eenmaal wakker waren besloten we om er naar toe te rijden.
Rond kwart over 11 kwamen we op het voetbalveld aan en ze trainden tot half 12 dus het was ook eigenlijk de moeite niet meer.
Maar misschien dat we nog met een paar spelers op de foto konden, zou wel leuk zijn.
Tijdens het laatste kwartier van de training raakten we aan de praat met een paar Nederlandse supporters die ajax echt overal volgt.
Ze vroegen ons met wie we nog op de foto wouden en die spelers riepen ze voor ons, echt zo leuk.:)
Foto\'s zijn geweldig mooi geworden.
Nadat de spelers met de bus vertrokken waren naar hun hotel zijn wij nog blijven praten met hun en met 2 mensen van de radio en de televisie.
Kregen nog een hele mooie foto van alle spelers voor de wedstrijd van woensdag.
Ook hebben we e-mail adressen uitgewisseld met hun zodat zij ons foto\'s kunnen sturen van de wedstrijd in Johannesburg.

Na de training zijn we naar Ratanga Junction geweest, dit is een achtbanenpark.
Was erg leuk en gezellig, er waren ook 2 shows, de eerste was met slangen en de tweede met vogels.
Ze hadden steeds mensen uit het publiek nodig bij wie ze de slangen om de nek konden hangen.
Bij de vogelshow hadden ze ook iemand nodig en het leek Tity wel leuk om een vogel op haar arm te hebben dus stak ze haar hand op.
En ja hoor zij mocht naar voren komen en een handschoen aantrekken.
Er werden een paar stukken kip op gelegd en na een tijdje roepen kwam er een roofvogel aangevlogen.....zo\'n mooi beest.:)
En hij landde op haar hand, zo mooi om dat van zo dichtbij te kunnen zien.
Na een paar keer heen en weer te hebben gevlogen en op haar hand te hebben gezeten moest hij weer terug in de kooi.
Was een erg indrukwekkende show met mooie vogels, uilen en een pelikaan.
Rond 6 uur zijn we naar huis gereden en nadat we ons gedouched en omgekleed hadden zijn we met een collega en haar man en kinderen uit eten geweest.
Hierna zijn we met haar naar een club geweest, de eerste keer dat we in een echte club kwamen.
We zijn naar Longstreet geweest, zit is de uitgaansstraat in Kaapstad, de club heette Jo\'burg.
Een klein clubje maar met erg leuke muziek en aardige mensen, rond half 4 zijn we naar huis gegaan.

Zondag hebben we eindelijk voor het eerst uitgeslapen (of tenminste Frouwkje heeft uitgeslapen want die slaapt echt overal doorheen, Tity lag de hele ochtend te luisteren naar de deuren die dicht geknald werden en naar de mensen die het hier zo nodig vinden om hard te moeten praten:S)
Verder zondagmiddag lekker liggen zonnen.

Iedereen heel erg bedankt voor de reacties.....echt super om te lezen:)

Veel liefs vanuit een errug warm Afrika!!
(begint hier nu echt heet te worden....40 graden.......:S)

• 17 Januari 2005 - 16:07

Femke:

wou jij niet even een slang om je nek hebben dan??? was toch echt iets voor jou geweest!!!

• 18 Januari 2005 - 07:41

Lauwersland:

He Hoe gaat het daar hier alles goed
    groetjes medewerkers
    LAUWERSLAND

• 18 Januari 2005 - 09:43

Ans En Angelique:

Leuk hoor al die vogels ik hou ook erg veel van dieren. Het is daar beregezellig dat je nog tijd hebt om te schrijven dat vinden wij wel erg leuk dan krijgen we een beeld van hoe het daar is. Hier gaat alles zijn gangetje. Agnes heeft nog geen baby en is 20 januari uitgerekend maar als het er is dan schrijf ik je wel even. Nou tot ziens dan maar weer en een dikke knuffel van ons allemaal. doeiii.

• 18 Januari 2005 - 13:54

Annemieke:

40 graden!!!! Dat meen je niet! Nou ja, tegen de tijd dat wij komen zal het wel were wat frisser zijn. Groetjes van mij vanuit Duitsland. Het gaat hier goed en ze houden me aardig bezig. Vandaag heb ik de hele dag met Ryanne meegelopen. Interessant.