12de week alweer!! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van tityandfrouwkje - WaarBenJij.nu 12de week alweer!! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van tityandfrouwkje - WaarBenJij.nu

12de week alweer!!

Door: Tity en Frouwkje

Blijf op de hoogte en volg

01 Maart 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hey allemaal,

Alweer tijdje geleden, maar hier zijn we eindelijk weer..
Hebben allebei een heerlijke vakantie gehad met onze ouders en Tity haar zusje.
Vrijdagnacht toen we ze ophaalden was fantastisch, ze hadden het natuurlijk helemaal niet verwacht dat wij daar zouden staan!!
Daarna zijn we met z'n allen naar hun hotel gegaan om ff gezellig wat te drinken en bij te kletsen natuurlijk!!
Zaterdag zijn we met de hele groep naar het Waterfront gegaan om even gezellig wat rond te lopen en wat te eten!!
's Middags hebben wij onze ouders het ziekenhuis en de residence laten zien. (gelukkig kwamen de huisdiertjes van ons ook nog ff tevoorschijn zodat ze daar ook ff kennis mee konden maken.. :) )
In het ziekenhuis waren onze afdelingen erg
enthousiast om onze ouders even te ontmoeten!! Alle kinderen op de afdeling vonden het ook prachtig natuurlijk om bezoek uit Nederland te krijgen..
's Avonds zijn we heerlijk uit eten geweest bij een mooi restaurant aan zee om daar de prachtige zonsondergang te zien. Het was erg gezellig zo met z'n allen!!
Zondag zijn we elk onze gang gegaan, Tity en haar ouders en zusje zijn met de camper gaan rondreizen. Frouwkje is met haar ouders nog een nachtje in Kaapstad gebleven en daarna met de auto rondgereisd.
We hebben het allebei geweldig gehad en natuurlijk veel van dit prachtige land gezien.
Maar jah zaterdag hebben we onze ouders alweer naar het vliegveld gebracht de tijd is echt omgevlogen.

Zondag hebben we natuurlijk alweer een drukke dag gehad, want jah alle kleding moest natuurlijk uitgewassen!! en onze kamer even grondig opgeruimd.. :(

Onze lerares uit Nederland is deze week hier in Kaapstad om haar leerlingen op te zoeken en om veel dingen te regelen voor stageplaatsen.
Gister is ze bij ons geweest om ons te bezoeken.
Wij hebben eerst gewerkt van 7:00 tot 9:00 en daarna haar beneden opgewacht, het was erg leuk om haar weer te zien. Ze heeft met ons allebei een gesprekje gehad op de afdeling samen met een collega van ons. Ze was erg tevreden over onze stage hier, dit is natuurlijk fantastisch om te horen. (maar eigenlijk wisten we ook wel dat het goed ging :) )
Gisteravond nog gezellig met haar en haar man uiteten geweest, heerlijk gegeten en natuurlijk gezellig ff gekletst.
Vrijdag gaan we ook met haar uiteten, maar dan gaan de andere meiden van het Tijgerberg ziekenhuis ook mee, dat word duzz weer heerlijk veel uiteten deze week :)

Vanavond "moeten we" namelijk ook uiteten, Fleur de andere Nederlandse student die bij ons op de verdieping woont is nl. jarig vandaag. Word vast erg gezellig, en hoeven we niet te koken!! :)

Nou nu zijn jullie volgens mij al weer helemaal op de hoogte van onze belevenissen..
Zijn weer erg benieuwd naar al jullie reacties, het is echt fantastisch om dat elke keer weer te lezen!! Bedankt allemaal :)

Heel veel liefs van de Afrikaantjes..

• 01 Maart 2005 - 17:42

Sippie:

Heey meiden!
    Wat fijn dat jullie ouders er afgelopen week waren.
    Zo te lezen hebben jullie je prima vermaakt....moet natuurlijk ook. Mooi dat het bij jullie ook zo goed gaat op stage en dat jullie het daar nog zo naar de zin hebben!! Bij mij op stage gaat het ook allemaal goed. Kraamafdeling is echt een super afdeling!! Alweer 12 weekjes om, gaat echt zo snel voorbij..Dat zal bij jullie nog wel sneller gaan denk ik. Nou heel veel succes daar en lekker blijven genieten!!
    Liefs sippie

• 01 Maart 2005 - 18:10

Alie Sangers:

Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben gehad de afgelopen week! Ik geloof zeker dat het mooi was jullie ouders weer even terug te zien! Nu nog wachten op de komst van de vriendjes :) Het is leuk om jullie verhalen te lezen!!! Leafs, Alie (en heit en mem natuurlijk)

• 01 Maart 2005 - 18:26

Femke:

hey meid
    heel erg bedankt voor je kaartje. heb net een brief geschreven en die zal ik morgen even op de post doen. het zijn er 4 velletjes geworden:D heel erg leuk dat heit en mem er waren! berend vond het wel leuk om alleen thuis te zijn. alleen was hij ook wel weer blij dat ze weer thuis kwamen, want dan werdt er weer voor hem gekookt!:P nou meid we schrijven wel weer.
    veel liefs....
    xxxxx

• 01 Maart 2005 - 21:06

Tetje:

Hey frouwkje,
    wat mooi dat je ouders er waren zo konden zij ook zien wat jij daar dagelijks doet!!
    nou groetjes van ons allemaal..
    Tetje

• 02 Maart 2005 - 10:04

Janke:

he meiden,

Zo te horen hebben jullie het erg naar jullie zin, nou en nog even dan komen jullie vriendjes... michel komt hier morgen even langs geef hem even een briefje voor je mee frouwk. Nou nog fijne dagen daar, we mailen wel weer, heel veel liefs Janke

• 03 Maart 2005 - 19:47

Jan:

leuke fotos vooral met die pinguin vet lachen alleen jammer dat de afstand van elkaar zo groot is nog veel sterkte grtjes uit een besneeuwd noordwijk

• 05 Maart 2005 - 10:34

Jantine:

Heeej famkes...

Was alweer een tijdje geleden dat ik op jullie site had gekeken. Maar jee.. wat hebben jullie al veel leuke dingen gedaan! En super leuke foto's!! Ook mooi dat jullie heit en mem zijn langsgeweest. Lijkt me moeilijk om dan weer afscheid te nemen. Zo te lezen vermaken jullie, jullie daar prima. Lekker genieten meiden!!! Nog heel veel succes met de stage. Jullie zitten alweer op de helft.. Have fun en voorzichtig daar he?! ;)

Dikke tut Jantine

• 05 Maart 2005 - 19:46

Lutske:

Veel foto's
    erg leuk om dit te zien.
    Ook veel FEEST ga zo door!!!
    groetjes Eastermar