13de weekend!! "VAKANTIE" - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van tityandfrouwkje - WaarBenJij.nu 13de weekend!! "VAKANTIE" - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van tityandfrouwkje - WaarBenJij.nu

13de weekend!! "VAKANTIE"

Door: Tity en Frouwkje

Blijf op de hoogte en volg

07 Maart 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hey allemaal,

Nou het weekend is alweer om, en onze tweede vakantie alweer begonnen!! "HEERLIJK" :)

Afgelopen dinsdag zijn we met Fleur en nog een paar Nederlandse studenten uiteten geweest naar "Mama Afrika". Dit is een erg gezellig restaurantje en typisch afrikaans.

Woensdag en Donderdag weer een paar normale werkdagen gehad..
Donderdagmiddag zouden we even fanatiek gaan fitnissen. (goed he?)
Maar jah als je niets hebt geregeld en aan hebt gemeld kun je natuurlijk nergens aan mee doen :( en na een uur rondgesjokt te hebben vonden we dat we ook wel weer genoeg beweging hadden gehad :)
Na onze vakantie zullen we dit even anders aanpakken, want we kunnen natuurlijk niet een half jaar alleen maar vakantie houden en feest vieren :P

Vrijdag ochtend heeft Frouwkje bij Tity permanent in haar haar gezet.
Het resultaat hebben jullie natuurlijk allemaal al bekeken.
We hadden allebei niet echt verwacht dat het resultaat zo goed zou zijn.
Vrijdagavond zijn we met de meiden van het Tijgerberg ziekenhuis en Annemieke en haar man uiteten geweest!! (ja sorry, beetje veel uiteten deze week :) )
We zijn naar een echt afrikaans restaurant geweest "Cafe Afrika".
We hebben hier heerlijke afrikaanse gerechtjes gegeten.
Deze avond konden we met de hele groep gezellig ff bijkletsen, leuk om gewoon even weer Nederlands te kunnen praten!

Zaterdagmorgen zijn we naar de kapper geweest!
Tity heeft een heel stuk van haar haar af, maar ziet er echt heel erg leuk uit. Frouwkje heeft alleen maar de puntjes eraf, die durfde natuurlijk niet zoveel eraf te laten knippen :)
Zaterdagavond zijn we naar het "Community fest Carnaval" geweest.
Dit was een groot terrein met allemaal kraampjes van verschillende nationaliteiten, hier verkochten ze voedsel wat bij de nationaliteit hoorden. (waren wij ff gelukkig die van Nederland was het allergrootst :) )
We hebben deze avond heerlijke Belgische frietjes met bitterballen en kroket gegeten. Als toetje natuurlijk nog een paar echte Nederlandse poffertjes! "mmmmmmmm"
We zouden nog gaan stappen 's avonds maar dit is er niet meer helemaal van gekomen..
(we worden echt een beetje degelijk hier)

Zondag zijn we met Damaris, Fleur en Elisabeth wezen shoppen in Century City. Dit is echt een ongelofelijk winkelcentrum!! Hier kun je 5 meiden duzz wel rustig loslaten!! (we hebben niets gekocht, snappen jullie dat nou, wij nog steeds niet????)

Vanmorgen al fanatiek al onze was weer gedaan, zometeen starten met koffers inpakken!!
Morgenochtend vertrekken we naar onze luxe villa in Pinelands.
Woensdagmorgen arriveren Michel en Jasper om kwart over 6 op het vliegveld. (vroeg ons bed uit duzz, maar dat hebben we wel voor ze over hoor!!)
Sorry jongens, we kregen net de weersvoorspelling voor woensdag te horen!!
Het blijft hetzelfde als vandaag, mmmhhh regenachtig en bewolkt duzz.... :(

Dit weekend hebben wij het ook erg koud gehad hier, even koud als jullie bijna :P
We hadden het hele weekend geen warm water (nu nog steeds niet eigelijk!!)
Duzz dat betekende elke dag koud douchen. :(

Ons volgende bericht zal wel even op zich laten wachten.. Maar jullie zien vanzelf wel wanneer dat weer zal zijn!!

Weer de warme groetjes vanuit Afrika..

(Goede reis boys!!)

• 07 Maart 2005 - 16:03

Michel:

Ow jah lekker is dat, hoop dat het weer snel beter wordt dan :D Morgenvroeg op ut vliegtuig, ik zie je woensdag lieverd!
    Kussie Michel

• 07 Maart 2005 - 16:53

Ineke:

hey hoe is het goed en bedankt voor je mail frouwkje lollig heb nu al zin in woensdag smilie very happy

groetjes prinsjes

• 07 Maart 2005 - 16:53

Ineke:

groetjes prinsjes

• 07 Maart 2005 - 17:41

Tessa:

Heej meiden,

Log time a go.. Maar zeker wel aan jullie gedacht, dat nooit vergeten! Verheug me alweer om jullie in Juni lekker te knuffelen! Geniet van de mooie tijd en pas op elkaar, Liefs en een dikke knuffel Tess uit Munster... XXX

• 07 Maart 2005 - 17:12

Femke:

heyyy meid!!
    je zult mijn brief nog wel niet gekregen hebben, maar dat geeft niet.
    wat leuk dat michiel komt man!
    toch wel serieuus he?!
    hahaha:D
    wens jullie heel veel plezier woensdag en doe het rustig aan he?!!

veel lief,
    xxxxxx

• 07 Maart 2005 - 17:21

Eeke:

He hallo!
    Leuk om ook jullie enthousiaste verhalen te lezen over cape town! Veel plezier de komende dagen!!
    Groetjes Eeke

• 08 Maart 2005 - 15:12

Pieter En Christien:

Hallo Meiden we hebben jullie jongens veilig afgezet op schiphol. Ze zijn om 14:44 vertrokken richting Londen en ze hebben er ongelovelijk veel zin in en verheugen zich om jullie te zien. We wensen jullie heel veel plezier en geniet van de vakantie groeten van Pieter en Christien

• 08 Maart 2005 - 19:27

Janke:

he meiden

Fijne vakantie!! Dat hebben jullie wel verdiend, geniet er maar even van! De permanent zit er zo te zien mooi in by Tity, netjes gedaan Frouwk.
    liefs Janke

• 13 Maart 2005 - 19:47

Nelleke:

Hey allemaal,
    Wat fijn om te horen dat jullie zo`n super vakantie hebben. Geniet ervan en ik hoor wel hoe de rest van de vakantie verloopt.
    liefs Nelleke

• 19 Maart 2005 - 08:23

Krista:

Hallo,
    ik ben krista.
    ik ben de dochter van bregtje..
    Die kennen jullie wel he?
    Nou,hele moie foto's en zo!
    Mooi daar!
    krista.

• 21 Maart 2005 - 14:30

Marten En Alina:

hey meisies

nou nog even dan is het alweer juni wat gaat de tijd snel. ik heb een tijd niet meer achter de comp gezeten dus sorrie elke maandag is me dus niet gelukt frouk. maar alles is hier goed en daar lees ik ook wel nog een fijne tijd veel liefs en tot gauw ons

• 21 Maart 2005 - 15:48

Jan:

hez hallo tis al de laatste week van julie vakantie hoop dan gauw julie avontuurlijke verhalen weer te kunnen lezen
    grtjes uit noordwijk

• 23 Maart 2005 - 16:12

Annemieke:

Hoe kan dat nu eigenlijk dat ik een bericht van 7 maart pas 23 maart op mijn mail krijg????
    Jullie vakantie zit er dus al weer op en we zijn al weer zoveel weken verder. Toch gek om in het bericht te lezen dat Hans en ik bij jullie zijn! Het is al weer zolang geleden voor mijn gevoel. Ik was inmiddels ook al weer in Portugal, dat beinvloed dat gevoel ook. Ik vind het wel heel leuk dat ik nu veel beter weet waar jullie zitten en hoe het er uitziet. Ben benieuwd naar jullie verhalen over de vakantie!