7de weekend!!
Door: Tity en Frouwkje
26 Januari 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Hier zijn we weer ff, beetje later dan anders, maar onze site wilde weer eens niet!!
Hebben weer een prachtig weekend gehad.
Vrijdagavond zijn we naar Pinelands geweest. We hebben toen ons huis gereserveerd voor als onze vrienden komen.. Echt een geweldig mooi huis!! :)
Die mensen hadden ons uitgenodigd om te komen eten. Jah de mensen zijn hier echt heel gastvrij, we werden direct woensdag uitgenodigd om te komen eten!!
We zijn daar rond een uur of 17:00 heen gegaan. De mevrouw heeft ons eerst even de omgeving laten zien. Hele veilige omgeving met 24 uurs security!!
Daarna hebben we gezellig bij hun thuis gezellig even wat gedronken. Haar kinderen kwamen rond een uur of 21:00 thuis, toen hebben ze een snoek op de braai (barbeque) gegooid. Hebben daarna heerlijk rond 22:00 wat gegeten (oh dat moest toen ook wel, want we vielen bijna om van de honger :) ).
Hele gezellige avond gehad!!
Zaterdag zijn we even creatief geweest, we hebben ons haar geverfd :)
Tity haar haar is donkerrood geworden en Frouwkje heeft blonde lokjes in haar haar!! Allebei erg leuk geworden!!
Zaterdagavond zijn we met Damaris, Antoinet en Christiane weggeweest. We hebben even gezellig wat gegeten in het Grand West. Dit is een heel groot centrum, met allemaal restaurantjes, pubjes en een heel groot Casino. Hebben heerlijke pizza's gehad!! (jah we eten veel pizza's hier, zijn echt erg lekker en goedkoop :))
Daarna zijn we nog naar een cocktailbar gegaan. Springbok (heerlijk afrikaans drankje) en cocktails gedronken, heerlijk :)
Toen we terug kwamen bij de meiden hun lodge, zaten er nog andere studenten buiten. Hier nog ff gezellig blijven hangen. Wedstrijdje bierdrinken gedaan :) lachuh!!
Hebben met z'n allen nog een watermeloen gegeten, een hele lekkere!! Met Wodka en sinas :)
Errug gezellig natuurlijk!!
Zondag heerlijk rustig dagje gehad, halve dag op bed natuurlijk!! :)
Gelukkig hebben we de hele morgen geen zon op onze ramen!!
Zondag op de namiddag zijn we nog even naar het Waterfront geweest, heerlijk wat gedronken en gegeten. We hebben bij een pannenkoekrestaurant gegegeten, een nederlandse pannenkoek gehad met spek en kaas :)
We gaan nu ff naar de library in het ziekenhuis, even voor school bezig :P
Gaan deze week maar twee middagen bezig, want het is toch wel erg veel :(
Groetjes van de Afrikaantjes :)
26 Januari 2005 - 13:52
Alyn:
He meiden!
Fijn om te horen dat jullie het naar\'t zin hebben. Ben trouwens ook heel blij dat jullie geen heimwee hebben;-) Hebben jullie al ff bij Diva gegeten? Echt heerlijke pizza\'s en pasta\'s en natuulijk ook heel goedkoop. De eigenaar is trouwens ook Nederlands! He meiden, zet\'m op, doen jullie de groetjes ff in het ziekenhuis?!
Groetjes, Alyn -
26 Januari 2005 - 19:22
Ans En Angelique:
Het is weer een gezellige boel daar lees ik wel Hier bij ons is her rustig kaartje van je moeder gekregen voor Angelique zij heeft nog steeds een dik been erg lief van haar. Ik weet niet zoveel te schrijven maar in ieder geval weer een hele fijne week toegewenst door ons groetjes Frouwkje daaaag. -
27 Januari 2005 - 08:59
Christiane:
He meiden, leuke foto\'s! Ik kan mijn foto\'s er nog niet op zetten want ze staan nog niet op cd rom, maar die mooie foto van jou Frouwkje komt zo snel mogelijk! Tot zondag! Liefs -
28 Januari 2005 - 19:33
Trynke:
Hey Frouwkje Hoe gaat het daar! Wij vermaken ons hier nog wel. Nou ik zie je wel op het dorpsfeest tot dan en dan hoor ik de verhalen wel!!!! Groetjes trynke -
30 Januari 2005 - 21:45
Hermen:
goedeavond....
Dus je vermaakt je daar goed zo te lezen.
Mooi toch!!
Moet morgen weer vroeg weg.
Leuke foto's heb je hier staan trouwens.
Ben van het weekeind naar feu geweest.
En het is uit tussen Laura en mij...
Maar we bellen nog wel.
Jij zal morgen ook wel weer vroeg moeten beginnen.
Zaterdag weer auto rijden, 29 les ofzo dacht ik.
Nog 7 lessen ongeveer en dan vraag ik het aan.
Maarjah..
Veel succes deze week, en we bellen nog!!
Groetjes en liefs Hermen -
01 Februari 2005 - 18:35
Corrie Sangers:
Wat een leuke site.Kreeg het adres van onze Jellie.Omdat Jelmer van onze Jan en Fokje in Noorwegen zit en als jelmersangers.waarbenjij.nu te bezoeken is,kijk ik wat vaker op internet.Wens jullie een fijne tijd.Groetjes,Corrie -
01 Februari 2005 - 19:33
Corrie Sangers:
Nu al jullie berichtjes gelezen.Schitterend.Ondernemend hoor.Links rijden deed ik in Ierland.Het schakelen met links vond ik het vervelendst.Enno heeft geen gelijk gekregen met een opel voor Berend Jan.Maar dat zul jij op een andere manier wel meegekregen hebben.Een mooie paarse golf geworden, met een leuk nummer:89-HH-HD groetjes,Corrie